Likewise är en liten och personlig webbyrå med högt kundfokus. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att uppnå dina mål. Oavsett om du är intresserad av en logotyp eller en webbplats är vi redo att anta utmaningen. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder och kontakta oss om du har några frågor!


Logotypdesign

Logotypen är en viktig del av ett företags varumärke. Den ska ge ett seriöst intryck och tilltala potentiella kunder. Vi levererar en genomarbetad logotyp som är anpassad för både tryck och webb samt fungerar lika bra i färg, svart och vit.

Webbdesign

Vi utvecklar professionella och moderna webbplatser med responsiv design. Vi använder färdiga WordPress-teman som vi sedan skräddarsyr efter era önskemål. Webbplatsen blir användarvänlig, flexibel, enkel att redigera samt sökmotoroptimerad. Vi ser alltid till att ni som kunder blir 100% nöjda.

WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg (CMS) med fokus på utseende, säkerhet, webbstandard och användarvänlighet. Er webbplats blir enkel att redigera och uppdateras automatiskt till den senaste versionen.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Vi ser till att er nya webbplats är optimerad till max.

Support

Vi erbjuder alla våra kunder support efter leverans. Får ni problem med er hemsida, har ni frågor eller är ni intresserade av att lägga till fler funktioner är ni välkomna att kontakta oss. De första 14 dagarna efter leverans är supporten kostnadsfri.

Installation

Vi hjälper er med installation av er nya hemsida. Har ni inget domännamn och/eller webbhotell hjälper vi er även med den biten så att ni kommer igång så fort som möjligt. Har ni redan en domän och/eller ett webbhotell använder vi oss av det.

Förvaltning

Saknar ni kunskap, tid och intresse att själv hålla er nya hemsida uppdaterad kan vi erbjuda årsvis förvaltning. Ni skickar helt enkelt innehåll och bildmaterial som ni vill ha inlagt på hemsidan till oss så ser vi till att det blir gjort. Samtidigt sköter vi underhåll och service av er hemsida och ser till att den alltid har de senaste uppdateringarna.


Likewise

Likewise är en liten och personlig webbyrå med högt kundfokus. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att uppnå dina mål. Oavsett om du är intresserad av en logotyp eller en webbplats är vi redo att anta utmaningen. Låt oss designa din dröm!

Tjänster

Logotypdesign
Webbdesign
Sökmotoroptimering
Support
Installation
Förvaltning

Kontakta oss

Kontakt och kärleksbrev
hej@likewise.nu

Support
support@likewise.nu